Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen

Kieken en pruven

Datum: 22-02-2023

Kieken en pruven tijdens Kom in de Kas 2023!

Op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023 organiseert Tuinbouw Emmen "Kieken en pruven" tijdens de 45ste editie van Kom in de Kas. Dit zijn twee leuke dagen vol met activiteiten voor jong en oud.


In Klazienaveen doen verschillende bedrijven hun deuren open! Voor iedereen is het leuk om Kom in de Kas te bezoeken. Je kan bij 8 verschillende bedrijven binnen kijken. Kom kijken hoe de paprika’s groeien of geniet van de verschillende bloeiende bloemen en planten. Ontdek de groene liefde, die de tuinders elke dag ervaren.
Na het grote succes van "kieken hoe’t gruit” hebben we dit jaar een evenement met als thema "kieken en pruven”. Tijdens dit evenement kan je een zaadje planten, maak een insectenhotel en ontdek hoe de tuinders omgaan met de biodiversiteit in en rond de kas.
Wist je dat er verschillende smaken zijn, welke smaken herken jij? Proef ook van het lekkere ijs of een van de andere lekkernijen.
Scan de QR code voor de schatkaart en ga op zoek naar de heerlijkste schatten. Wie is er net gek op treintjes? Er is een modelspoorbaan aanwezig die de weg van producent naar consument uitbeeld.
Genoeg te beleven voor jong en oud!

 Scan voor de schatkaart!


Terug naar overzicht

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl