Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen

Twee nieuwe dekwassers voor loonbedrijf Greenpride

Datum: 03-09-2012

Loonbedrijf Greenpride uit Klazienaveen heeft het machinepark uitgebreid met twee automatische dekwasinstallaties. Een toenemende vraag naar de diensten van het loonbedrijf heeft geleid tot deze nieuwe aanschaf. Met vijf borstelmachines is Greenpride inmiddels een van de grotere loonwerkers in de Nederlandse glastuinbouw.

Erwin Hebels, eigenaar van Loonbedrijf Greenpride, merkt dat ondanks de druk op de rendementen in de sector, steeds meer tuinders de keuze maken om hun kasdek regelmatig te borstelen. "Het is een bekend gegeven dat 1% lichtverlies ook 1% productieverlies betekent", legt Erwin uit. "Vandaar dat er weinig tuinders zijn die het dekwassen uitstellen of maar 'een jaartje overslaan'. Het heeft natuurlijk direct effect op het rendement van de onderneming".


Loonbedrijf Greenpride is actief in heel Nederland en heeft ook klanten in Duitsland, Polen en Oostenrijk. Voorwaarde voor borstelen met een automatische installatie is uiteraard de servicerail. Maar indien u niet beschikt over een servicerail kan Loonbedrijf Greenpride alsnog volgens de arbo-voorschriften borstelen. Hiervoor beschikt het bedrijf over een mobiel hoogwerkplateau. Voorwaarde is wel dat er naast de kas voldoende ruimte is.

Naast kasdekreiniging is Greenpride ook gespecialiseerd in het machinaal krijten en binnen reinigen van uw kas.

Voor meer informatie:
Loonbedrijf Greenpride
GSM: 06- 514 512 81
Tel: 0591-31 50 20
Fax: 0591-315024
greenpride


Terug naar overzicht

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl