Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen

Trouwe vrijwilligers door Tuinbouw in zonnetje gezet

Datum: 23-11-2011

Het jaarlijkse evenement ‘Kom in de Kas’, dat door de Nederlandse Glastuinbouwers wordt georganiseerd, bestaat al meer dan dertig jaar.

Ook in Erica en Klazienaveen komen jaarlijks duizenden bezoekers op dit evenement af. Behalve de tuinders zelf zijn ook vrijwilligers actief.

Het echtpaar Möhlman uit Erica is als vrijwilliger actief bij 'Kom in de Kas'. Mieke al meer dan dertig jaar en Tonnie meer dan tien jaar. Nu ze beiden zijn gestopt heeft de voorzitter van de Stichting Glastuinbouw Emmen, Cees Ruhé, het echtpaar bedankt voor hun jarenlange hulp. Cees vindt dat het echtpaar Möhlman veel waardering verdiend en overhandigde hen een mooi boeket bloemen. Daarnaast gaf hij hen een glazen schaal met inscriptie 'Kom in de Kas'.

Het echtpaar was blij verrast hoewel Tonnie nuchter reageerde. "We hebben het altijd graag gedaan, ik was als techneut een 'manusje van alles' en mijn vrouw hield zich vooral bezig met het bloemschikken, het opzetten van de kraampjes en de verkoop." Tonnie vindt dat anderen nu maar het voortouw moeten nemen en kan hij zich weer helemaal op liefdadigheidswerk bij de kerk storten.

Terug naar overzicht

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl