Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen

Opening Kom in de Kas

Datum: 23-03-2017

Burgermeester  E. van Oosterhout  van Emmen, opent  40e editie van het evenement ‘Kom in de Kas’ welke plaatsvindt om 10.00 bij BCK aan De Gantel 12 te Klazienaveen

Kwekerijen van bloemen, planten en groenten in Klazienaveen  openen op zaterdag 1 april van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 2 april van 11.00 tot 16.00 uur de deuren voor het publiek. Het startsein wordt zaterdag om 10.00 uur gegeven  door  de nieuwe burgemeester van Emmen, de heer E. van Oosterhout , welke plaatsvindt bij BCK aan De Gantel 12 te Klazienaveen.

De 40e editie van het evenement ‘Kom in de Kas’ wordt georganiseerd door Promotiegroep Tuinbouw Emmen.  In verband met het 40-jarige jubileum van Kom in de Kas is het thema FEEST!

 

Veertien gastvrije ondernemers werken mee.   U bent welkom in kassen met komkommers, paprika’s, tomaten ,potplanten, perkplanten ,tuinplanten, gerbera’s ,hortensia’s en rozen.

Dit evenement laat zien wat zich achter de glazen wanden afspeelt .


Programma

Bij BCK aan De Gantel 10 is een tentoonstelling ingericht door leerlingen van het  AOC De Groene Welle uit Zwolle. Op zondag 2 april is om 10.00 uur ‘Kerk in de Kas’ bij Van Dijken (Sulabra B.V.) aan De Langendijk 7a. Vanaf 16.00 uur worden bloemen, planten en andere producten die bij de tentoonstelling te zien zijn verkocht. Voor kinderen zijn er diverse leuke en leerzame activiteiten. Zo krijgen ze de kans om een leuke prijs te winnen door mee te doen aan een kleurwedstrijd. Natuurlijk is het ook mogelijk om mooie bloemstukken te kopen. De entree is gratis.


De kleurplaat kan u  downloaden via : https://www.komindekas.nl/userfiles/file/kids/Kleurplaat%202017.pdf  inleveren bij de  tentoonstelling Gantel 12.


Terug naar overzicht

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl