Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen

Natural Health from Food, een nieuw business perspectief!

Datum: 21-08-2012

Natuurlijke gezondheid is een opkomende trend: de consument wil voedsel dat een gezond en natuurlijk imago heeft en bovenal vers is. Welk business perspectief biedt dat uw bedrijf?

Food Circle en het Healthy Ageing Network Noord-Nederland (HANNN) nodigen u van harte uit voor het avondsymposium: ‘Natural Health from Food: een nieuw business perspectief!’.

Natuurlijke gezondheid is een opkomende trend: de consument wil voedsel dat een gezond en natuurlijk imago heeft en bovenal vers is. De uitdaging voor de foodindustrie is om deze natuurlijke gezondheid uit grondstoffen te halen, te verwerken in voedingsmiddelen en ‘door te geven’ aan de consument. Welk business perspectief biedt dat uw bedrijf?

Trendwatcher Adjiedj Bakas zal een lezing verzorgen over dit thema! En verder komen er experts uit de foodindustrie hun ideeën / kennis met u delen over de ontwikkelingen in de regio, het gebruik van producten & grondstoffen, technologie en lifestyle.

Interesse gekregen? Noteer dan 15 oktober a.s. alvast in uw agenda. U kunt zich ook al aanmelden via www.food-circle.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia van Gend, projectmanager Food Circle en Doede Binnema, programmaleider Food & Nutrition HANNN.

Graag tot ziens op maandag 15 oktober!

Locatie: Dierenpark Emmen

Namens het HANNN en TechnologieCentrum Noord-Nederland (TCNN), penvoerder van het Food Circle project

Ko Henneman
directeur HANNN

Jan Buining
voorzitter Stuurgroep Food Circle

Wytze G. Rijke
directeur TCNN

Terug naar overzicht

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl