Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen

Kunst in de Kas

Datum: 02-10-2011

Zondag 2 oktober van 13.00 tot 17.00 uur staat het tuinbouwgebied Erica weer bol van de activiteiten. Meer dan 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeren dan hun kunstverzameling in de kassen van Erica. Dit jaar wordt de 13e editie van Kunst in de Kas georganiseerd met onder andere een optreden van:

Earthquake Brassband

waarmee het publiek letterlijk wakker wordt geschud door een ware muziekexplosie. De basiselementen voor deze explosie zijn de ritmische klanken van de blaasinstrumenten, de trommels en de tropische danseressen. Deze formule maakt het tot een onvergetelijke show.

Biketrial met Rick Koekoek

Biketrial is een behendigheid sport. Belangrijke aspecten van Biketrial zijn: concentratie, evenwichtsgevoel en explosiviteit. Hierbij worden vaak grenzen verlegd en spectaculaire acties zijn het resultaat. Rick Koekoek draait mee op het hoogste niveau in de UCI World Ranking en heeft het afgelopen jaar op het UCI WK Biketrial in Canada brons behaald.

Buikdans

Spanning en sensatie ontstaat als buikdanseres Samiera met haar slangen danst en zich tussen het publiek begeeft. Iedereen mag de slang aaien en aanraken.

Workshop graffiti

Met meer dan 25 jaar ervaring in de kunst van de graffiti en als één van de grondleggers van deze straatkunstvorm geeft Mike Fox een demonstratie graffiti en maakt een groot eigen werk dat knalt.

Schminken

Een schminkstand in de vorm van een mooie oosterse tent met goud en glans is niet alleen entertainment voor de kinderen. De "groten” mogen ook, alles mag, een arm, been, schouder of iets moois in het gezicht.

Opening

Jaap Verhulst, directeur van de vestiging Noord van de directie Regionale Zaken van het ministerie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteiten (LNV), geeft om 13.00 uur het startsein bij De Vries Erica Kwekerijen aan de Beekweg 40 in Erica.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Tuinbouw Emmen
Jannie Hoogeveen
tel. 0591-689590 of 06-22972399

jannie.hoogeveen@emmen.nl


RabobankGibogroep

Terug naar overzicht

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl