Nieuws


Kick-off van Dutch Food Week 2019!

Updatemeeting voor nader op de hoogte brengen van deze nieuwe ontwikkelingen en het onverminderde belang van de regio-activiteiten op donderdag 11 juli vanaf 16.00 uur bij ‘de leukste boerderij van Nederland


lees verder

 Bijeenkomst  Geothermie  met Tullip en ZON

Dinsdag 9 juli   was er een om 19.30 in BCK  Klazienaveen een goed bezochte  bijeenkomst  over de mogelijkheden die er zijn voor aardwarmte winning  uit lege gas putten.

lees verder

Bijeenkomst deelnemende tuinders en vrijwilligers Kom in de Kas 2019

Woensdag 27 maart  organiseerd de Promotiegroep  Tuinbouw Emmen om 19.30 een bijeenkomst Bij BCK voor deelnemerde  tuinders en vrijwilligers 

lees verder

Toelichting Bijeenkomst Host  7 maart  Drenthe Flowers

Donderdag 7 maart 19.30 De Strijp 5 Klazienaveen  organiseert Tuinbouw promotie Emmen een toelichtingsbijeenkomst   voor raadleden  Emmen  en tuinders klazienaveen  waar Host zijn plannen   en de samenwerking  met tuinders in het gebied gaat toelichten.

lees verder

Verslag Kom inde Kas Erica 2016  door Dhr G Broeders

 Bij de foto pagina's staat  het verslag van dhr G Broeders die als bezoeker zijn ervaringen  graag met u deelt  Het is een prachtig verslag die we als Promotiegroep Tuinbouw Emmen graag  plaatsen op de website . Hartelijk dank mijnheer G Broeders.

lees verder

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl