Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen

Alweer de 16e editie van Kunst in de Kas.

Datum: 26-06-2014

Op zondag 5 oktober van 13.00 tot 17.00 uur staat de tuinbouw in het teken van kunst en cultuur. De Stichting Tuinbouw Emmen organiseert dan weer een vrolijk feest in de kassen van Klazienaveen. In de kraamkamer van de tuinbouw stelen deze dag de kunstwerken de show. 


Wethouder Bouke Durk Wilms geeft hiervoor om 13.00 uur het startsein bij Emco Groep aan De Kwakel 6 in Klazienaveen.


Exposities

Die dag staat het tuinbouwgebied weer bol van de activiteiten en worden de kassen gebruikt voor kunst, zang, dans en muziek.  De 16e editie van Kunst in de Kas wordt gehouden in het tuinbouwcentrum Klazienaveen. In 5 kassen aan De Kwakel kan het publiek verschillende kunstvormen bekijken. De meer dan 100 deelnemende kunstenaars, afkomstig uit diverse disciplines, zijn allemaal ook zelf aanwezig. De kunstenaars presenteren een breed scala aan kunstvormen. Kunstenaar JB de Boer geeft een demonstratie Airbrush en laat zien hoe veelzijdig het werken met Airbrush kan zijn.  

Entertainment

Uiteraard is er ook dit jaar weer een groot aanbod van entertainment met o.a. een optreden van de percussiegroep Klabats, Circustheater Easy, Irish Folk Music met The Beggars Clan, Dixieland muziek, shantykoor, streetdance. Op de muziek van de Cubaanse band Ache Cubano barst samen met 12 danseressen een Salsa feest los. Maar ook voor de kinderen is het feest. Zij kunnen aan de slag in het plastic kinderbreicafé om van plastic zakken en doppen een uniek breistuk te maken of zich laten versieren met een zelf gekozen glittertattoo. Maar ook op de foto met clown Coosje is een feestje op zich.

Kortom: ook dit jaar staat Kunst in de Kas weer garant voor een groot feest.
Voor meer info: www.tuinbouwemmen.nl

Terug naar overzicht

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl