Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen

Alweer 15e editie van Kunst in de Kas

Datum: 08-10-2013

Op zondag 6 oktober van 13.00 tot 17.00 uur organiseerde de Stichting Tuinbouw Emmen weer een vrolijk feest in de kassen van Erica.

Nynke Houwing, wethouder van de gemeente Emmen, gaf hiervoor samen met Thorsten Klein, projectmanager van LandesGartenSchau Papenburg om 13.00 uur het startsein bij Van Winden Potplanten Kwekerijen BV.

Meer dan 100 kunstenaars

Die dag werden de kassen gebruikt voor zang, dans, muziek en kunst. De 15e editie van Kunst in de Kas werd gehouden in het tuinbouwcentrum Erica en trok ook dit jaar weer duizenden bezoekers. In 7 kassen aan de Warmoesweg en Beekweg kon het publiek verschillende kunstvormen bekijken. De meer dan 100 deelnemende kunstenaars, afkomstig uit diverse disciplines, waren allemaal ook zelf aanwezig. Uiteraard was er ook dit jaar weer een groot aanbod van entertainment met o.a. een optreden van het zigeunerorkest FrysCsardas, demonstraties Salsa, percussie en streetdance.

Voor iedereen

Maar ook de demonstraties ice-carving en motorzaagkunst werd door het publiek erg gewaardeerd. Voor de kinderen was het ook een groot feest. Knutselen, springkussen , schminken, siertattoos en vooral ook de mammoettrein was een grote trekker. Kortom: Kunst in de Kas was ook in 2013 weer een groot feest voor jong en oud.

Bekijk de foto's

Terug naar overzicht

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl