Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen

Alweer 14e editie van Kunst in de Kas.

Datum: 11-10-2012

Op zondag 7 oktober van 13.00 tot 17.00 uur organiseerde de Stichting Tuinbouw Emmen weer een vrolijk feest in de kassen van Klazienaveen. Henk Jumelet, wethouder van de gemeente Emmen gaf hiervoor om 13.00 uur het startsein bij de proeftuin in Klazienaveen.

Die dag werden de kassen gebruikt voor zang, dans, muziek en kunst. De 14e editie van Kunst in de Kas werd gehouden in het tuinbouwcentrum Klazienaveen en trok ook dit jaar weer duizenden bezoekers. In 8 kassen aan de Gantel en Strijp kon het publiek verschillende kunstvormen bekijken. De meer dan 100 deelnemende kunstenaars, afkomstig uit diverse disciplines, waren allemaal ook zelf aanwezig. Uiteraard was er ook dit jaar weer een groot aanbod van entertainment met o.a. een optreden van de groep Bikouta met traditionele zang, muziek en dans uit het oude koninkrijk Kongo.

Spanning en sensatie ontstond toen Nederlands kampioen goochelaar Dennis Oosterwold zijn kunsten vertoond. Maar ook de demonstraties graffiti en breakdance werd door het publiek erg gewaardeerd. Kortom: Kunst in de Kas was ook in 2012weer een groot feest.

Bekijk de foto's

Terug naar overzicht

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl