Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen Tuinbouw Emmen

Alweer 13e editie van Kunst in de Kas.

Datum: 02-10-2011

Op zondag 2 oktober van 13.00 tot 17.00 uur organiseerde de Stichting Tuinbouw Emmen weer een vrolijk feest in de kassen van Erica

Jaap Verhulst, directeur Regionale Zaken Noord van de directie Regionale Zaken van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) gaf hiervoor om 13.00 uur het startsein bij De Vries Erica Kwekerijen.

Die dag werden de kassen gebruikt voor zang, dans, muziek en  kunst.  De 13e editie van Kunst in de Kas werd gehouden in het tuinbouwcentrum Erica en trok ook dit jaar weer duizenden bezoekers.  In 7 kassen aan de Beekweg en Warmoesweg  kon het publiek verschillende kunstvormen bekijken. De meer dan 120 deelnemende kunstenaars, afkomstig uit diverse disciplines, waren allemaal ook zelf aanwezig.

Uiteraard was er ook dit jaar weer een groot aanbod van entertainment met o.a. een optreden van de Earthquake Brassband waarmee het publiek letterlijk wakker werd geschud door een ware muziekexplosie. Spanning en sensatie ontstond toen buikdanseres Samiera met haar slangen zich tussen het publiek begaf. Maar ook Biketrial op het allerhoogste niveau en demonstraties graffiti werd door het publiek erg gewaardeerd. Kortom: Kunst in de Kas was ook in 2011weer een groot feest.

Klik hier om de foto's van Kunst in de Kas 2011 te bekijken

Terug naar overzicht

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl