Kunst in de Kas 2019

Kunst in de Kas 2019 
Op zondag 13oktober a.s. van 13:00 tot 17:00 uur staat de tuinbouw weer in het teken van kunst en cultuur. Deze 21 e editie van Kunst in de Kas vindt ditmaal plaats in Erica 

Kunst in de kas zoekt Kunst

Op 13 oktober 2019 vindt in Erica de 21ste editie plaats van Kunst in de Kas. Bij dit evenement wordt in de kassen van Erica kunst tentoongesteld,  zijn er optredens en activiteiten. Voor deze dag is de organisatie nog op zoek naar amateurkunstenaars.
Tijdens Kunst in de Kas zijn er gemiddeld 2.000 bezoekers aanwezig. De kunst hangt tussen de komkommers , planten en bloemen, zo ontmoet kunst de tuinbouw. Er zullen dansers, muzikale optredens en andere bijzondere acts zijn, deze treden op in de kassen. Ook vinden er activiteiten plaats zoals een kunstzinnig workshop en optredens van artiesten. Kennis nemen van waar en hoe groente en fruit wordt geproduceerd en ook proeven bij de foodtrucks dit i.s.m. de Dutch Agri & Food week.
Als kunstenaar zult u uw kunst kunnen tentoonstellen voor onze bezoekers. U zult met ongeveer 10 andere kunstenaars in een kas staan, hierdoor heeft u de kans om uw eigen netwerk te vergroten. Aan het eind van de middag is er een gezamenlijke afsluiting met muziek. Deelname is kosteloos.
Graag zien wij u op 13 oktober!
 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op het volgende mailadres: kunstindekasemmen@outlook.com

 

De Rabobank Emmen-Coevorden  Provincie  Drenthe en Gemeente Emmen zijn sponsors van Kunst in de Kas 2019
                                       
Website ontwikkeld door X-Interactive.nl