Kunst in de Kas 2017

Kunst in de Kas 2017 

Op zondag 15 oktober a.s. van 13:00 tot 17:00 uur staat de tuinbouw weer in het teken van kunst en cultuur. Deze 19e editie van Kunst in de Kas vindt ditmaal plaats in Erica. Meer dan 30 kunstenaars exposeren hun werk in de kassen van Erica. Daarnaast zijn er verschillende bands, koren en singer songwriters, kortom entertainment voor jong en oud.

 De volgende ondernemers doen mee dit jaar: Drenthe Growers BV, De Frambozentuin, Paroco, Drenthe Flowers BV, Van Winden BV, Weber Stekcultures.Het evenement wordt georganiseerd om de glastuinbouw meer onder de aandacht te brengen en bezoekers te laten zien dat hier ook in het najaar erg veel te beleven valt.

 Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de kassen. Naast diverse bloemen en groenten, is het werk van de kunstenaars te bezichtigen. Het evenement wordt geopend door Robert Kleine Wethouder Verkeer onderwijs en  Cultuurin Emmen bij  Drenthe Growers BV aan de Beekweg 40 om 13:00.

 Ook dit jaar staat er iets speciaals op het programma. Dit jaar valt Kunst in de Kas tijdens de Dutch Agri Foodweek. Graag willen wij u laten zin dat de evenementen Dutch Agri Food Week en Kunst in de Kas heel goed samen gaan, bent u benieuwd naar dit concept? Twijfel dan niet, en kom een kijkje nemen. Tijdens Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal.

 Daarnaast hangen er schilderijen en staan er beelden van verschillende materialen. Het publiek kan mensen aan het werk zien met onder andere keramiek, aquarellen en veel meer.

 Bezoekers zijn welkom in de 6 kassen en bij Het Tuinderscafe aan de Beekweg. De entree is gratis.  
De Rabobank Emmen-Coevorden  Provincie  Drenthe en Gemeente Emmen zijn sponsors van Kunst in de Kas 2017

                                       
Website ontwikkeld door X-Interactive.nl