Kom in de Kas 2018

Publieksevenement KOM IN DE KAS staat in het teken van EEN KLEURRIJKE TOEKOMST. Kwekerijen van bloemen, planten en groenten in Erica openen op zaterdag 7 april van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 8 april van 11.00 tot 16.00 uur de deuren voor het publiek.
Het startsein wordt zaterdag om 10.00 uur gegeven door de landelijke voorzitter van de LTO, de heer  Marc Calon. De opening wordt muzikaal omlijst door het Trompetduo de Gebroeders Weggemans. Dit vindt plaats bij Polman BV aan De Tuinderslaan 31 in Erica.
De 41e editie van het evenement ‘Kom in de Kas’ wordt georganiseerd door Promotiegroep Tuinbouw Emmen.  Het thema dit jaar is EEN KLEURRIJKE TOEKOMST!
 In de kassen worden kleurrijke producten gekweekt. Bloemen en planten in prachtige tinten en heerlijke glasgroenteproducten die ook in steeds meer kleuren beschikbaar zijn. De glastuinbouw gaat voor een kleurrijke toekomst. Producten worden gekweekt op een efficiënte manier:
er wordt zorgvuldig met energiebronnen, water en voedingsstoffen omgegaan. Alles wordt afgestemd naar behoefte van de plant. En als planten zich niet helemaal lekker voelen wordt dit zo veel mogelijk op een biologische manier opgelost. Tijdens Kom in de Kas vertellen de kwekers dit kleurrijke verhaal van de sector.
De kleurplaat kan u  downloaden via :https://www.komindekas.nl/userfiles/file/regiodocumenten/Kleurplaat%20Kom%20in%20de%20Kas%202018.pdf   inleveren bij de  tentoonstelling Tuinderslaan 31

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl